Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
KNIF Innkjøp

Får bedre kontroll på kostnadene med ekstern IT-drift

I sommer gjennomførte Visolit en spørreundersøkelse for å undersøke bruken av IT for Knif-medlemmene. Så mange som 70 prosent oppgir at de har valgt å outsource IT-drift og support og nær 8 av 10 er godt fornøyde eller meget godt fornøyde med dette valget.


OPPETID, PRIS OG BRUKERSTØTTE

Det viktigste ved valg av IT-leverandør er oppetid, pris og brukerstøtte. Knif-medlemmene ønsker å ha systemer som fungerer, konkurransedyktige priser og tilgang til kompetent hjelp med kort responstid.

– Visolit ser på kundehåndtering og brukerstøtte som vårt ansikt utad. Vi har egne kundeteam med dedikerte kontaktpersoner og tilgjengelig brukerstøtte, noe vi vet er viktig for våre kunder, forklarer Kjetil Rosnes, Senior Sales Executive i Visolit.

– Vi kjenner bransjen, og vi opplever at kundene setter pris på vår kompetanse og erfaring. Vår jobb er å gi god hjelp når det trengs. Når en bruker står fast eller det oppstår feil, skal vi løse problemet, sier Rosnes.

LAVERE KOSTNADER OG BEDRE KONTROLL

Undersøkelsen viser at Knifs medlemmer har fokus på pris. Likevel sier 33 prosent at de ikke kjenner til egne IT-kostnader. 

– Ekstern IT-drift og support kan gi bedre bedre kontroll over kostnadene og frigjøre tid og fokus til andre områder i egen virksomhet. I tillegg får man tilgang til teknisk spisskompetanse og en partner som har lagt ned betydelige ressurser i datasikkerhet, forteller Rosnes. 

Han peker også på at skybaserte Office 365 lar deg betale lisens for kun det du faktisk trenger: 

– Med skytjenester vil du også alltid ha nyeste versjon av programmene. Dersom behovet skulle endre seg, kan flere brukere enkelt legges til eller fjernes, sier han.

– Visolit leverer IT-drift både til medlemmer med en eller to brukere og til de største med over tusen brukere. De har oppfylt våre forventninger når det gjelder service, skalerbarhet og evne til å skreddersy løsninger. Vi anbefaler absolutt våre medlemmer å benytte seg av denne avtalen, presiserer Kåre Hegle.

MANGE MULIGHETER MED OFFICE 365 

Undersøkelsen viser at flere kan utnytte Office 365  bedre, for Office 365 er så mye mer enn Outlook, Word og Excel. Office 365 har mange funksjoner som vil øke produktiviteten og sikkerheten i en organisasjon.

– Teams, Skype for Business og PowerBI er gode eksempler på programmer for samhandling og informasjonsdeling. Det er mange som ikke har tatt i bruk disse programmene i Office 365 og vi tilbyr derfor ulike «startpakker» som gjør det enklere å komme i gang, sier Rosnes.

"Med skytjenester vil du også alltid ha nyeste versjon av programmene. Dersom behovet skulle endre seg, kan flere brukere enkelt legges til eller fjernes." - Kjetil Rosnes, Senior Sales Executive i Visolit.
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å møte morgendagens behov.