Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Nordenson Advokatbyrå

Gir klientene en trygg hverdag

Advokatene i Nordenson på Sturegallerian i hjertet av Stockholm står på døgnet rundt for sine klienter. For å gjøre en best mulig jobb, ble dommen å engasjere en ekstern IT-leverandør for sikre og stabile tjenester.

– Vi har siden dag én etter etableringen i 2004 benyttet Visolit. For oss er det en stor fordel å slippe egne servere og ivareta egen datasikkerhet. Det løser en pålitelig IT-leverandør mye bedre og mer effektivt, sier advokat Per Nordenson.

ALT PÅ ETT STED

Advokatbyrået har i dag en alt-i-ett-løsning hos Visolit, hvor selskapet leverer alt fra mail, lagring og backup til Office-programvare og support til brukerne.

– Til tross for at vi er et svært lite foretak i deres portefølje, føler vi oss veldig godt ivaretatt med god personlig support, høyt servicenivå og skreddersydde tjenester tilpasset våre behov, sier Nordenson.

– Vi kunne muligens fått det billigere gjennom å ha ulike leverandører, men vi synes det er vel verdt å ha en one stop shop-løsning som i dag. Det sparer oss for masse tid og hodebry, legger han til.

TRYGGE OG TILGJENGELIGE

– Visolit kan bidra til at kunder som Nordenson Advokatbyrå ikke trenger å bekymre seg for  sine datasystemer, og isteden bruke all sin tid på å hjelpe sine klienter. Samtidig får de god kostnadskontroll, kontinuitet,  trygg lagring og tilgang til en support som er alltid tilgjengelig, sier Patrik Lännerberg, Sales & Marketing Manager i Visolit Sverige.

SENSITIVE OPPLYSNINGER

I et advokatbyrå som Nordenson,  er det store mengder korrespondanse mellom blant annet domstoler, parter og klienter. Ofte med personopplysninger og sensitiv informasjon som ikke kan komme på avveie.

– Tidligere ble dette gjort via post og fax, mens nå skjer 90% digitalt via mail. Derfor er det ekstremt viktig at teknologien er stabil og fungerer, samtidig som vi vet at datasikkerheten er godt ivaretatt, sier Nordenson.

Det svenske Advokatsamfundet har blant annet en egen IT-policy de anbefaler sine medlemmer.

– Disse kravene sørger vi for at vi til enhver tid oppfyller, noe som er enkelt med Visolit på laget. Blant annet lagres alt innenfor Sveriges landegrenser, avslutter Nordenson

"Vi har siden dag én etter etableringen i 2004 benyttet Visolit. For oss er det en stor fordel å slippe egne servere og ivareta egen datasikkerhet. Det løser en pålitelig IT-leverandør mye bedre og mer effektivt." - advokat Per Nordenson.
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å møte morgendagens behov.