Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Ovesen Elektriske

Ingen kortslutning med Teams på laget

- Vi har endelig fått en fullverdig plattform for samarbeid og fillagring. Samtidig er systemet lagt opp med muligheter for utvidelse og utvikling. Vi er veldig fornøyde, sier Andreas Fagerheim, avdelingsleder ved Ovesen Elektriske AS.

Bodø-bedriften er den del av Norges største elektrikerkjede, EL-PROFFEN. Materiellspesifikasjoner, ordrebehandling, arbeidsinstrukser og riktige byggetegninger er bare noe av det som daglig håndteres gjennom IT-systemet Visolit drifter for elektrikerkjeden.

Som en del av Office 365-løsningen, ønsket Ovesen Elektriske AS å teste ut Microsofts ferske «arbeidsrom»-løsning, Teams. Målet var å ytterligere forenkle hverdagen for montører som daglig jobber ute på prosjekter og øke effektiviteten.

Ovesen

Kort forklart er Microsoft Teams et digitalt arbeidsrom der medlemmer av «teamet» kan snakke sammen, dele filer, notater og bilder - og avholde møter.  Løsningen er integrert med Office 365 - og «snakker» dermed med både Outlook og Skype.

- Teams er svært godt egnet for å holde styr på større prosjekter der flere mennesker er involverte og man er avhengig av fortløpende informasjonsflyt og raske tilbakemeldinger. Hos Ovesen startet vi å integrere Teams på senhøsten 2017, og jobbet med opplæring og systemtilpasning frem til februar i år, forteller Thomas Coll, systemkonsulent og prosjektansvarlig i Visolit.

I praksis betyr integreringen av Teams-løsningen, at Ovesens montører nå kan legge inn sjekklister, dokumentasjon og få svar på konkrete spørsmål knyttet til jobben umiddelbart.

- Det er helt åpenbart at det er skjedd noe med effektiviteten etter at vi tok i bruk dette systemet. Det fungerer utmerket for oss, understreker avdelingsleder Fagerheim.

- I tillegg har vi gjennom Visolit også fått opp en ny og svært driftssikker løsning som tar seg av ordrehåndtering. Til forskjell fra før opplever vi nå så godt som ingen «nedetid». Dette er helt avgjørende for at vår virksomhet ikke stopper opp.

Ovesen Elektriske AS sysselsetter 39 av EL-PROFFENs omlag 4000 årsverk. EL-PROFFEN startet som et markedskonsept i 1995, og ble i desember 2000 etablert som en elektrikerkjede med kun medlemmer som eiere. Kjedekontoret i Kristiansand betjener medlemmer og partnere over hele landet. I dag teller selskapet 176 medlemsbedrifter og årlig forhandler EL-PROFFEN felles innkjøpsavtaler med grossister og leverandører for over 1 milliard norske kroner.

Reference
"Vi har endelig fått en fullverdig plattform for samarbeid og fillagring. Samtidig er systemet lagt opp med muligheter for utvidelse og utvikling. Vi er veldig fornøyde." - Andreas Fagerheim, avdelingsleder ved Ovesen Elektriske AS.
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å møte morgendagens behov.