Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Scandza - eier av Synnøve Finden

Setter maten på bordet

Når fersk ost og pålegg finner veien til frokostbordet, skyldes det ikke bare glade kuer og sunt jordbruk. Det ligger også en bunnsolid IT-leverandør bak.

En viktig del av norsk barnelærdom, er at maten vi spiser egentlig kommer fra dyr og jordbruk. Men meieriselskapet Synnøve Finden vet at det må enda mer til før vi kan legge ost og annet favorittpålegg på brødskiva.

– Hvis ikke IT-systemene fungerer ville det fått store konsekvenser for både omsetning, produksjon og hva Ola Nordmann får på matbordet, sier IT koordinator Erik Brekstad i dagligvareleverandøren Scandza. Han fortsetter:

– Scandza er eier av Synnøve Finden som har vært kunde hos Visolit helt siden 1998. Selskapet har nå utvidet samarbeidet med Visolit til flere av konsernets sterkeste merkevarer – deriblant Sørlandschips og Finsbråten.

KOMPETANSE OG KVALITET

Visolit har ansvar for all drift og tilhørende tjenester fra deres sentraliserte IT-plattform.

 – Vi er avhengig av en erfaren IT-partner som tilbyr fleksible og skalerbare løsninger tilpasset våre behov. Brukerne må ha enkel og sikker tilgang til våre systemer uavhengig av tid, sted og terminalutstyr. Med Visolit har vi meget gode erfaringer, både med løsningen og kvaliteten på tjenestene. De er en viktig brikke for prikkfri drift internt og ut mot kundene, forklarer Brekstad.

Selskapet administrerer alt fra samme plattform i konsernet; både fellesfunksjoner og tilgang til alle logistikk- og støttesystemer fra ulike leverandører.

– Dette er en nerve i virksomheten vi er helt avhengig av i hele næringskjeden: fra ordre til produksjon og levering, sier IT-koordinatoren.

VOKSER SAMMEN 

Scandza ønsket ikke å ha ansvaret og IT-kompetanse internt. Dermed falt valget på en ekstern samarbeidspartner.

– Med våre løsninger slipper kunden investeringer i servere, datarom og egne ansatte eller innleide konsulenter for å ta seg av IT-driften. Man får full fleksibilitet, og ved reduksjon i bemanning synker prisen på tjenestene våre umiddelbart, sier Key Account Manager Knut Arild Hundstad i TeleComputingVisolit.

– Det gjør at vi kan fokusere fullt og helt på vår kjernevirksomhet: matvarer. Jeg føler Visolit er en god partner som har vokst sammen med oss, hvor vi blir sett og prioritert og får god hjelp og støtte fra vår dedikerte Key Account Manager, sier Brekstad i Scandza. 

Jeg føler Visolit er en god partner som har vokst sammen med oss, hvor vi blir sett og prioritert og får god hjelp og støtte fra vår dedikerte Key Account Manager." - Erik Brekstad, IT koordinator hos Scandza.
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å møte morgendagens behov.