Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Modern skyarkitektur

Integrasjon

Kickstart din digitale transformasjon med Visolit.

Integrasjoner er nøkkelen til digitalisering

Det finnes ingen IT-prosjekter som ikke også er et integrasjonsprosjekt. Digitalisering blir tomme ord om man ikke har smarte løsninger for informasjonsutbytte - og her er systemintegrasjon essensielt. Våre stabile og sikre driftsløsninger gir deg grunnmuren for IT-driften, og gjennom vårt tilknyttede selskap iBiz Solutions  får dere integrasjonsekspertisen.

Integrasjon er helt nødvendig for å kunne drive komplekse IT-systemer. Det er også ett av tre teknikkområder man må beherske fullt ut for å kunne utnytte mulighetene digitaliseringen gir.

Med hybride skyløsninger og solid rådgivningskompetanse fra Visolit og integrasjonseksperten iBiz Solutions, kan din bedrift utnytte de mange mulighetene som ligger i maskinlæring, kunstig intelligens og tingenes internett.

Hele 4,8 prosent av IT-budsjettene legges på integrasjoner, og er en av de tre største utgiftsområdene på IT-budsjettene. De to andre store utgiftspostene er sikkerhet og forretningssystemer.

3 trender som er drivere for integrasjonsvekst:

Markedsforskningsbyrået Technavio identifiserer tre trender som er driverne for veksten i markedet for integrasjoner:

  • Økt bruk av skybaserte integrasjonsløsninger
  • Fremveksten av integrasjonsløsninger for e-handel
  • Fremgangen i hybrid skyteknologi

Å ha kontroll på og nærhet til integrasjoner er en nøkkelfaktor for suksess.
Dette bekreftes også i følge tall fra det nordiske Radar Ecosystems.

Våre kompetansefelt:

  • Hybrid integrasjon, fra on-prem miljø til et hybrid miljø, der man har en miks av on-prem og Azure-løsninger i skyen
  • Biz Talk+ Azure Integration Platform
  • Microsoft Gold partners i Appplication Integration og Cloud Platform

Hvordan jobber vi med forvaltningsbar integrasjon

Vi tilbyr organisasjoner og bedrifter integrasjoner som kan forvaltes på en god måte- vi kaller det forvaltningsbar integrasjon. Med vår metodikk og struktur, får din bedrift et miljø som kan gjenbrukes, som skaper muligheter for raskhet og kvalitet, fordi man gjenbruker allerede utført kvalitetsarbeid.

AIM- vi tar deg hele veien fra analyse til driftssetting og forvaltning!
Gjennom Application Integration Management (AIM) gir vi deg stressfri integrasjon! Vår AIM-metode skiller oss fra typiske andre som jobber med integrasjoner, for vi tar hele kjeden fra analyse til driftssetting! Vi analyserer nåværende infrastruktur og gir anbefalinger på prioriterte områder, og foreslår strategier. Vi igangsetter deretter prosjekt for å utvikle den tekniske løsningene, og sørger for dokumentasjon etter testing. Deretter overleveres løsningen til forvaltning, og vi er med helt til man har satt integrasjonen i drift og kan forvalte den.

For at integrasjonene skal gi best mulig effekt for kundene, jobber vi alltid med kontinuerlig utvikling og proaktiv forvaltning. Gjennom proaktiv overvåking er målet vårt å rette på feil før de har blitt et problem.  

Forutsigbarhet, oversiktlige kostnader og mer innovasjon
Med Visolits sterke fagmiljøer på hybride skytjenester og  integrasjonsekspertene iBiz Solutions på laget, får din bedrift bedre forretningsmuligheter, og en forutsigbarhet og kostnadsoversikt som gir trygghet. Ved å velge Visolit som partner, legger du til rette for økt innovasjonstakt i din bedrift. Vi er mer en partner enn en leverandør- every challenge needs a partner.

Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Vi tilbyr gratis behovsanalyse til alle som ser potensiale i gode integrasjoner