Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Moderne skyarkitektur

Microsoft

Visolit er en av Microsoft sine mest sentrale serviceprovider og vi bruker mye tid sammen for å utvikle og tilpasse tjenester til nordiske forhold og bedrifter.

Våre sertifiserte konsulenter er eksperter på Microsoft-teknologi, både produkter og tjenester innen Microsoft Core Infrastructure, i tillegg til løsninger levert av Microsoft Azure. Våre eksperter hjelper deg uansett om tjenesten er levert fra Microsoft Azure, Visolits Private Cloud eller fra ditt eget datasenter.

Visolit tilbyr markedsledende løsninger og konsulentbistand på Microsoft-teknologi. Gjennom Microsoft Office 365 får dine medarbeidere tilgang til e-post og dokumenter – når som helst og hvor som helst, samt kontakt med kollegaer uansett hvor de er.

Unikt samarbeid med Microsoft
Vårt tette samarbeid med Microsoft fører til at vi er blant de første i verden som lanserer nye Microsoft-tjenester. Dette kommer vår kunder til gode, i form av de nyeste og mest effektive IT-løsningene på markedet.
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.