Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

Netscenario har blitt Visolit

 

Våren 2019 ble Netscenario oppkjøpt av det nordiske IT-selskapet Visolit. 

TeleComputing skiftet i januar 2019 navn til Visolit, og nå har også Netscenario byttet navn til Visolit.  Selv om navnet er nytt, er lang erfaring, bransjekunnskap og nærhet til kundene fortsatt like viktig for oss. Våre IT-eksperter vil fortsette å gi dere gode råd om teknologiutvikling, digitalisering og veien til skyen. 

Vi skal fortsette å levere gode tjenester, og våre kunder kan se frem til nye muligheter med Visolits brede tjenestetilbud.

Med Visolit som samarbeidspartner sikrer du deg kompetansen til en solid leverandør som har levert IT som en tjeneste siden før sky i det hele tatt ble et begrep. Våre tjenester sikrer hver dag tusenvis av kunder er fordel i sitt marked.

Les også: Stian Brekke er ny direktør for Visolit Norway region Sør

Visolit er Nordens ledende leverandør av intelligente skytjenester, sikkerhet og infrastruktur til små og mellomstore bedrifter. Vi har ca 1 300 ansatte på 14 lokasjoner i Norge og Sverige, og har over 3000 kunder i Norden. Visolit skal være kundens partner, og vårt motto er «Every challenge needs a partner». Uansett hvilke IT-utfordringer kundene står overfor, skal Visolit være en partner kundene foretrekker. Det gjelder både teknologiutvikling, digitalisering og veien til skyen.

Les mer om Visolit her

Les mer om våre hybride skyplattformer her

Behov for å komme i kontakt med vår support?

Kontakt oss her