Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

Network Services

Sikre trådløse og kablede nettverk for stabile og høytytende forretningssystemer. Fullt administrert av Visolit.

Visolit Network Services 

Visolit Icon - 1-1

Fullt administrerte og sikre nettverk

 

Visolit Icon - 3-1

Trådløse og kablede nettverk for alle type virksomheter

Visolit Icon - 2-1

Skybasert WAN (Wide area network) med sikker tilkobling mellom ulike lokasjoner

VIS_Home-2 
Network-as-a-serviceNår du velger nettverk som en tjeneste administrerer vi hele nettverksmiljøet ditt og gir organisasjonen et moderne, fremtidsrettet nettverk.

Vi optimaliserer nettverket for din virksomhet med markedsledende produkter og administrerte nettverkstjenester basert på Cisco Meraki, en nettverksløsning som passer for enhver virksomhet, uavhengig av størrelse.

VIS_Home-3 
WiFi ManagementDin virksomhets WiFi spiller en avgjørende rolle for å sikre stabiliteten og ytelsen til alle applikasjoner i ditt kontormiljø. Det kan være tidkrevende og kostbart å administrere flere tilgangspunkter.

Når vi leverer WiFi-administrasjon håndterer vi alt relatert til tilgangspunkter, som for eksempel konfigurasjon, oppgraderinger, drift, vedlikehold, proaktiv overvåking og rapportering av SLA-samsvar og tekniske måleverdier.VIS_Assess-and-plan-black 

LAN Management


Vi håndterer alle oppgaver knyttet til LAN-komponenter. Dette gjelder blant annet konfigurasjon av LAN-porter, administrasjon av relevant maskinvare og programvare, vedlikehold og distribusjon.

Vi tilbyr en komplett løsning der tjenesten også inkluderer proaktiv overvåking, rapportering av SLA-samsvar og tekniske måleverdier, samt oppdateringer og support på stedet.VIS_Build-and-implement-black 

Firewall Management


Brannmuradministrasjon gir deg mulighet for avansert beskyttelse mot trusler og innbrudd, trafikkovervåking, logging og rapportering. Tjenesten inkluderer administrasjon av både sentrale, lokale og skybaserte brannmurer.

 

 

VIS_Modernisation-blue 
WAN Management


Med WAN Management Service overvåker og administrerer vi din virksomhets rutere og kommunikasjonslinjer. Tjenesten kan etableres på eksisterende kommunikasjonslinjer, hvilket forutsetter at eksisterende maskinvare og kommunikasjonslinjer oppfyller servicenivåene og funksjonene som er regulert i serviceavtalen.

 

Utforske mer

VIS_Assess-and-plan-black
Datacenter Services
VIS_Approach-3
Cloud Consulting & Advisory
VIS_Approach-2
Cloud Management
VIS_Modernisation-blue
End-user Services
VIS_Home-2
Governance
VIS_Home-3
Operational Services

Alt du trenger til skyreisen.

Vi vet at veien mot en helhetlig skystrategi kan kjennes lang. Derfor har vi laget en oversikt over hvilke steg du må ta for å bli en mer moderne, skybasert virksomhet.

Les hva våre kunder sier om oss

  • "View Ledger er "Born in Cloud" og tuftet på skytjenester. Visolit viste at de forsto vårt mulighetsrom, og kunne levere både på tjenester og kompetanse". Dag Ove Valsgaard, CIO i VIEW Ledger.
    Les hele historien
  • "Flyttingen til skyen er helt sentral for innovasjon og nytenkning i Western Bulk. Vi må ha systemer, kultur og teknologi som er rigget for fremtidsmuligheter.» Martin Hjelle, Head of Technology and Digital Strategy i Western Bulk.
    Les hele historien
  • "Skal du bruke skytjenester må man tenke enda mer på sikkerhet fordi man er mer eksponert, men du er også mer eksponert «by default» fordi de som prøver å angripe deg blir flere og mer sofistikerte. Da er det viktig å ha en solid partner som fokuserer på det, og alltid er oppdatert." Hans Magnus Wold, IT-sjef i Con-Form.
    Les hele historien

Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg å forbedre bedriftens IT-miljø, slik at du kan øke konkurransekraften.