Nyheter

 • november 15, 2018

  Business Controller i TeleComputing Norway AS

  TeleComputing søker etter en analytisk, proaktiv og forretningsorientert Business Controller for å styrke og videreutvikle sin virksomhetsstyring. Som Business Controller vil du ha en sentral rolle i økonomistyringen av den norske delen av konsernet, herunder bistå i å bygge opp nødvendig struktur og prosesser innenfor controlling og økonomi generelt. Rollen er også en business intelligence system lead som aktivt bruker data og analyser til å måle og forbedre resultater. Stillingen rapporterer til selskapets Økonomidirektør.

 • november 9, 2018

  Sales Executive

  Som Sales Executive får du ansvar for gjennomføring av salgs- og kundeaktiviteter mot nye kunder.

 • november 9, 2018

  Senior Customer Service Consultants Application

  TeleComputing er i sterk vekst og søker etter flere medarbeidere. Vi søker Senior Customer Service Consultants Application til vår Customer Service avdeling i Arendal. Du vil bli en del av et spennende team på 10 engasjerte og dyktige konsulenter. Arbeidet består av support, spesifisering, design og implementering av kundeløsninger. Oppfølging og samarbeid med kunder samt 3.parts leverandører er også en viktig del av jobben.

 • oktober 31, 2018

  Technical Account Manager

  Syns du det vil være spennende å tilegne deg ny teknologi i samsvar med kundenes og markedets behov?
  Hos oss får du muligheten. Vi søker nå etter Technical Account Managere (TAM) til vårt team. Som TAM skal du bidra aktivt til at kunden anvender IT på en optimal måte.

 • oktober 31, 2018

  Senior System Consultant COM Project


  TeleComputing er i sterk vekst og søker etter flere medarbeidere. Vi ser etter en Senior Network Consultant COM Project. Du vil inngå i et team med 25 dyktige konsulenter.

 • oktober 31, 2018

  Senior Implementation Consultant Application

  TeleComputing er i sterk vekst og søker etter flere medarbeidere. Vi har behov for en Senior Implementation Consultant Application i vår implementasjons avdeling. Du vil bli en del av et spennende team på ca. 25 engasjerte og dyktige konsulenter.

 • oktober 8, 2018

  Ny salgsdirektør i TeleComputing

  TeleComputing Norway AS har ansatt Alisan Senel som ny salgsdirektør. Senel er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen ved Universitetet i Agder og har nærmere 10 års erfaring fra ulike salgs- og lederroller i selskaper som Atea, Hello og Dell. Senel går inn i den norske ledergruppen, og har sin første arbeidsdag medio oktober. 

 • september 30, 2018

  Bli med på TCLiveTalk!

  Onsdag den 31.okt. kl.09:30 - 10:00 går vi i gang med vår første sending av TCLiveTalk (sofaprat webinar). 

 • mai 31, 2018

  Vi søker Change Manager

  Vi vokser og får nye kunder med på laget, og søker etter en Change Manager til vårt Prosjektteam.
  Som Change Manager vil du operere i grensesnittet mellom interne tekniske ressurser, merkantil kundeansvarlig, kunde og kundens leverandører, og du vil være ansvarlig for å planlegge, koordinere samt følge opp endringer.

 • mai 31, 2018

  Produktdirektør - Nyetablert stilling for ledelse av strategisk vekstområde

  Stillingen som Produktdirektør er nyopprettet og får en sentral plass i ledergruppen for TeleComputing Norway AS. Som en del av strategien med å etablere selskapet som en proaktiv og ledende one-stop shop/totalleverandør, er det etablert ambisiøse vekstmål for salg av hardware produkter og tilhørende verdiskapende tjenester.

 • mai 31, 2018

  Vi søker Økonomidirektør

  Vi søker nå en fremoverlent og faglig sterk Økonomidirektør. Stillingen vil innebære operativ ledelse av selskapets økonomiavdeling som besørger økonomistyring, analyse og regnskap. Du vil få en sentral rolle i selskapet og i ledergruppen, og ha mulighet til å påvirke utviklingen av økonomifunksjonen i et spennende selskap. Stillingen rapporterer til Administrerende direktør i TeleComputing Norway AS og i matrise til CFO i morselskapet TeleComputing AS.

  Arbeidsoppgaver

 • mai 7, 2018

  Kredinor velger TeleComputing som ny IT-driftspartner

  IT-selskapet TeleComputing inngår avtale med Kredinor - et av landets største inkassoselskap. Kontrakten har en verdi på nærmere 50 millioner kroner over en treårsperiode. – Dette er en av våre største kontrakter så langt i år, sier konsernsjef Terje Mjøs i TeleComputing.

 

Arkiv