Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

Om Visolit

Visolit ble lansert som nytt merkenavn 21. januar 2019, og erstattet da TeleComputing og deres oppkjøp gjennom 2018. TeleComputing bytter navn samtidig som de innlemmer fem nye oppkjøp i samme selskap. Disse er: Keystep, 99x, Digisys, Excanto og Lanteam.

Markedet har endret seg mye siden vi startet i 1997. Behovene ute hos kunde har endret seg totalt og vi har vært i kontinuerlig utvikling hele veien.

Etter å ha utviklet selskapet gjennom organisk vekst og oppkjøp av viktige kompetansemiljøer ble det etter hvert naturlig å tenke på en ny felles identitet. Vi ønsket oss et nytt navn som kunne fortelle mer om hvilket selskap vi har blitt og hva vi levere til våre kunder.

Visolit er et konstruert navn og en fornorsket variant av ordbildet «We solve IT». Navnet henspiller på at vi tar ansvar for å løse kundens utfordringer og gi de beste rådene som er å oppdrive. Det er ikke tilfeldig at de to første bokstavene i nytt merkenavn er Vi. Vi jobber sammen med kunden og vårt motto er «Every challenge needs a partner». Vi leverer tjenester og gir råd innenfor et bredt kompetanseområde som gjør oss til en trygg partner innenfor teknologiutvikling, digitalisering og veien til skyen. Samtidig henspiller navnet på både solid som trekker linjene tilbake til den solide forretningen vi kommer fra og at tillit er bærende i alt vi gjør.

Konsernet
Visolit er i dag et raskt voksende teknologikonsern som har styrket sin geografiske tilstedeværelse i Norden, utvidet andel offentlige kunder, sikret ytterligere bransjekunnskap og styrket seg som partner for digital transformasjon i det nordiske markedet. Den styrkede posisjonen inkluderer vesentlig utvidet tjenesteportefølje innen rådgivning, sikkerhet, integrasjoner og produkter. 

Visolit eies av IK Investment Partners.

Pionerer

Innovative og revolusjonerende

Visolit har lang erfaring i å levere kvalitetsløsninger til det nordiske markedet, og helt siden starten i 1997 har vi gitt bedrifter forretningsverdi i et stadig endret teknologibilde. Visolit var først ute med å levere IT-drift via nettet, og gjennom årene har vi fått en unik posisjon som skyleverandør med en sterk bransjekunnskap som kommer våre kunder til gode.