Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

Om Visolit

Visolit er et raskt voksende konsern med solid geografisk tilstedeværelse i Norden, og en god posisjon som partner for skyreiser og transformasjon i det nordiske markedet. Visolit har en bred tjenesteportefølje av ende-til-ende skytjenester, rådgivning, sikkerhet og integrasjoner. 

Vi har lang fartstid og skytjenester har vært en del av oss helt siden starten. Vår historie går helt tilbake til 1997, da TeleComputing ble etablert. For å samle oppkjøpte selskaper under samme paraply og skape en felles identitet og merkevare, ble Visolit lansert som nytt merkenavn i januar 2019. 
 
Visolit er et konstruert og fornorsket variant av ordbildet «We solve IT». Navnet henspiller på at vi tar ansvar for å se kundens utfordringer og muligheter og gi de gode rådene for videreutvikling. Vi er kundens kunnskapspartner, og vårt motto er «Every challenge needs a partner».  

Visolit eies av IK Investment Partners. 


Skytjenester og IT - en strategisk del av virksomhetenes DNA 

IT og skytjenester er ikke lengre en støttefunksjon, men en strategisk del av virksomhetenes DNA. Skytjenester og IT er dermed også blitt stadig viktigere for fremtidig utvikling av enhver virksomhet – enten den er kommersiell eller offentlig. For å gripe mulighetene og møte utfordringene, er det viktig å velge en god og strategisk samarbeidspartner for din IT. Hos oss handler mottoet «Every challenge needs a partner» om akkurat dette. Visolit kan være nettopp den samarbeidspartneren du trenger for å videreutvikle virksomheten din.  

Visolit er kunnskapspartneren på sky, og hjelper kundene å styrke forretningen og gripe muligheter. For Visolit har det alltid handlet om sky, og fleksible, sikre og skalerbare tjenester har vært ideen helt fra starten.  Med nær 1200 ansatte på 16 steder i 4 land, hjelper vi kundene hvert skritt på endringsreisen.  

Våre verdiøkende tjenester, kombinert med våre ansattes erfaring og kunnskapsdeling, gjør at du både får det beste ut av dagens løsninger, og samtidig blir bedre rustet for å utnytte fremtidige muligheter. Vi er det viktige bindeleddet mellom det store mulighetsrommet hos for eksempel Microsoft, og alternativene som passer akkurat din virksomhet.  

Denne skyreisen og transformasjonen skjer med hjelp fra de som kan dette aller best: Våre ansatte som har drevet migrering og optimalisering i skyen helt fra begynnelsen, og som kjenner skyløsninger inn og ut. 

Det handler ikke bare om å modernisere det man har, det handler like mye om å transformere og innovere samtidig som man gjør det med sikkerhet som fundament. I tett samarbeid med deg som kunde, finner vi løsninger som bidrar til økt innovasjonskraft. 

Våre kjerneverdier: Embrace knowledge- Achieve together - Empower change 


Våre kjerneverdier gir retning til alt vi gjør, og det handler om å omfavne kunnskap, oppnå resultater sammen og muliggjøre endring- både for oss som selskap og for våre kunder og samarbeidspartnere. Vi hjelper deg å utnytte potensialet ved å bli en smartere virksomhet med bedre beslutningsstøtte og økt innovasjonskraft. Vi har kontinuerlig fornyet oss, og vi deler mer enn gjerne vår erfaring med deg. Som din kunnskapspartner jobber vi for å forstå din visjon og din forretning, slik at vi kan hjelpe deg å nå dine forretningsmål: Med våre kompetente ansatte og solide ende-til-ende tjenester, gjør vi din visjon til vår misjon. Your vision is our mission!  

Styringssystem:

Visolit har valgt å benytte
ISO 9001/27001/14001 som standarder for eget styringssystem. Styringssystemet blir kontinuerlig revidert og sertifisert av DNV GL.
ISO

Policy:

Delivery of IT-Services with Information Security, Quality and Environmental Sustainability in all activities, and act according to legislation and contracts.
- Safeguarding confidentiality, integrity and availability of customer and personal information.
- Managed processes with continual improvement to enhance customer satisfaction and company profits.
- Manage and reduce environmental impact.

 

Whistleblowing:

Visolits employees, customers, suppliers and others can use our whistleblowing process  to prevent and identify illegal and/or unethical violation of company policies/rules, national laws, regulations, or threat to public interest/national security, fraud and corruption. Any concerns shall be addressed to our company attorney. The whistleblower can, if requested, remain anonymous.

Visolits attorney:
Advokat Jon Schultz
Mobile: (+47) 91 70 75 00
Email: js@advokatsenteret.no

Address: PB 323, N-1301 Sandvika

Your vision is our mission.

Som din kunnskapspartner jobber vil vi forstå din visjon for å hjelpe deg å nå dine forretningsmål. Vi gjør din visjon til vår misjon.

Med dyktige ansatte og solide ende-til-ende tjenester, er Visolit samarbeidspartneren du trenger for å videreutvikle virksomheten din. 

Kontakt oss