Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

Visolit sin behandling av personopplysninger for markedsaktiviteter

Vi er opptatt av at du som besøkende på våre nettsider skal være trygge på at vi behandler de opplysningene du gir oss på en sikker måte. Nedenfor kan du lese hvordan vi samler inn og behandler opplysningene om deg, og hvordan du kan be om at vi sletter data om deg selv.

 

Du har rett til å få personopplysningene dine korrigert eller slettet

Du kan når som helst be oss om å rette opp uriktige personopplysninger, eller få lagt til nye opplysninger om du mener de vi har er ufullstendige. Du kan også når som helst be oss om å få personopplysningene dine slettet. I tillegg kan du pålegge oss begrensninger i behandlingen av personopplysningene dine.

Du har rett til å kreve innsyn

Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert på deg, og du kan når som helst ta kontakt med oss for å få en slik oversikt (personopplysningsloven §18, 1. ledd). Vi svarer deg senest innen 30 dager etter at du har tatt kontakt, og det er kostnadsfritt for deg. Send en e-post til info@visolit.no om du ønsker innsyn i dine personlige opplysninger.


Når deler du informasjon med oss?

Vi innhenter kun informasjon om deg for å sende deg relevant informasjon du selv ber om. Vi innhenter og lagrer aldri din informasjon uten ditt samtykke, og bruker aldri informasjonen til noe annet enn hva vi har oppgitt.

Eksempler på situasjoner der du deler dine personopplysninger er:
• Registrerer deg ved å fylle ut et av våre skjema på våre websider (eks. Abonner på nyhetsbrev, abonner på blogg, kundearrangement, kontaktskjema)
• Handler på vår Webshop
• Søker på ledige stillinger
• Blir med i en konkurranse

Vi vil bare be om personopplysninger som er nødvendige for det aktuelle formålet.  

Deler vi din personlige informasjonen med andre?

Vi vil aldri selge eller utlevere dine personlige opplysninger til en tredjepart. Eventuelle tredjeparter som mottar personopplysninger fra oss er gjennom egne avtaler, og er underlagt taushetsplikten. 

Cookies / informasjonskapsler

Cookies er små informasjonskapsler som lagres i nettleseren din, og som husker hvilke sider du har besøkt. På visolit.no bruker vi cookies for å se hvordan kundene våre bruker nettsidene våre, slik at vi kan gjøre dem bedre og mer relevante. Cookies er knyttet til IP-adressen din, og er ikke knyttet til andre personlige opplysninger. Ved å benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.  Hvis du ikke ønsker at denne informasjonen skal registreres når du besøker visolit.no, kan du velge dem bort under "Internet options" i nettleseren din. Ønsker du å slette cookies fra din nettleser kan du lese mer om dette her. 

Tredjeparts cookies

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) utstedt av tredjepart for å gi deg mer relevante annonser og tilbud i andre kanaler enn på visolit.no. Dette er data basert på innhold og sider du har besøkt hos oss. I tillegg innhenter vi statistikk om hvordan sidene våre blir brukt for å kunne forbedre brukeropplevelsen, og i den forbindelse bruke cookies for å kunne observere hvordan brukerne navigerer seg gjennom nettstedet. Informasjonen i informasjonskapslene vil bli aggregert (anonymisert) før de sendes til tredjepart, som vil si at vi ikke kan identifisere deg som person gjennom denne informasjonen. Tredjepartsaktører vi bruker er Adform, Facebook, LinkedIn og Google. 

Annonsestyring

Vi benytter verktøy for styring av annonser og for å holde oversikt over trafikk fra betalte kanaler. Verktøyene vi bruker til dette er Facebook Business Manager, LinkedIn Ad Composer, Google AdWords og Adform. Google AdWords og AdForm brukes for å vise annonsene våre på eksterne nettsider (som for eksempel nettaviser). Informasjonskapslene, eller cookies som de også kalles, brukes for å holde rede på hvilke annonser som vises, telle antall visninger, klikk osv. Dette gjøres på anonym basis, og kan ikke spores tilbake til enkeltpersoner. Hvis du ønsker at vi ikke skal fange opp disse dataene fra deg, kan du melde deg av her:

Avmelding fra Adform: http://site.adform.com/privacy-policy/en/ 
Avmelding fra Facebook: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen 
Avmelding fra Googlehttps://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en 

 

Overføring av data utenfor EU eller EØS

Vi overfører som regel ikke data utenfor EU eller EØS. I noen situasjoner (for eksempel hvor tjenesteleverandøren eller serverne våre befinner seg utenfor EØS), kan vi likevel også overføre personopplysningene vi har samlet inn til land utenfor EØS, der nivået av databeskyttelse ikke nødvendigvis er funnet å være like tilstrekkelig av EU-kommisjonen (for eksempel USA).
 
Vi benytter Hubspot for markedføringsaktiviteter. Denne leverandøren har ikke mulighet for leveranse av sine tjenester der data lagres i Europa. Det vil si at når du er registrert hos oss med navn og kontaktinformasjon i forbindelse med eksempelvis nyhetsbrev, webinar eller annen markedsføring, vil dine persondata være lagret utenfor EU/EØS.
 
Hvis vi overfører data utenfor EU eller EØS til land med et meget utilstrekkelig nivå av databeskyttelse, sikrer vi at personopplysningene har tilstrekkelig nivå av databeskyttelse ved blant annet å bli enige om forhold knyttet til konfidensialitet og behandling av personopplysninger etter behov ved lovgivning, for eksempel ved å bruke standard avtaleklausuler vedtatt av EU-kommisjonen eller andre ved hjelp av andre tilsvarende beskyttelsesmekanismer. EU-kommisjonen standard avtaleklausuler er tilgjengelige på EU-kommisjonens nettsider, og du kan be om en kopi av de andre overføringsgrunnlagene ved å kontakte Visolit.

Data Protection Officer Contact details

Contact Details of Data Protection officer

Data Protection Officer (DPO) ensures that the Visolit Group of companies are compliant with the General Data Protection Regulation (GDPR).

Data Protection Officer responsibilities include advising on our compliance with GDPR and local data protection laws, monitoring our adherence to GDPR and acting as a point of contact with supervisory authorities and data subjects.

Data Protection Officer Jone H. Simonsen

Email: dpo@visolit.no

Postal Address: Visolit DPO, Drengsrudbekken 12 
PO Box 7  1371
Asker , Norway .

For urgent privacy and data protection matters, please contact our 24/7 Hotline: +47 66 77 65 77