Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

 

MFA autentisering:

Økt sikkerhet med V-Anywhere Multi-faktor autentisering

Alle kunder som i dag har to-faktor autentisering vil bli oppgradert til tjenesten V-Anywhere Multi-faktor autentisering i løpet av høsten 2018.

Tjenesten «V-Anywhere Multi-faktor autentisering» gir økt sikkerhet, og flere muligheter for autentisering. Dette kan være SMS, Epost, Telefonsvarer, Hardware brikke og ikke minst App på mobilen.

Brukere som benytter SMS
SMS blir levert som tidligere og dette har dermed ingen påvirkning på slike brukere.

For deg som har behov for å bruke hardware-brikke:
Brukere som i dag ikke kan benytte SMS og som dermed benytter hardware brikke, må enten bytte denne ut med app på mobilen, eller få tilsendt ny brikke. Her er app absolutt å foretrekke, og eneste kravet er en smarttelefon. 

Alle som i dag har Hardware brikke vil motta en egen e-post hvor en selv velger om en ønsker å ta i bruk appen, eller om en ønsker å få tilsendt ny Hardware brikke. Ønsker en app får en informasjon om hvordan en tar denne i bruk, og ønsker du en brikke får du tilsendt en ny brikke med veiledning i posten.

Brukerveiledning for konfig. av app (NOR)
Brukerveiledning for konfig. av app (ENG)