Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Tjenester

Smarter Workplace


 needs a partner.

Jobb smartere sammen – med ny teknologi


En moderne og digital arbeidshverdag bidrar til å skape hverdagshelter på arbeidsplassen. Hvordan? Ved å gi mer effektive og fornøyde medarbeidere. Fornøyde ansatte gir mer produktive ansatte, nettopp derfor har vi fokus på effektive arbeidsverktøy som forenkler IT-brukernes hverdag.

 

Frihet til å gjøre arbeidsplassen mer mobil med skytjenester 

For at dine medarbeidere skal kunne jobbe smartere er du nødt til å ha gode og fleksible løsninger og en solid infrastruktur. Ved å flytte alle systemer ut i skyen får dine medarbeidere tilgang til arbeidsverktøy, tjenester og dokumenter uansett hvor de befinner seg – det eneste de behøver er tilgang til internett.  

Ved å levere en helhetlig løsning med arbeidsverktøy i skyen, bidrar Visolit til å digitalisere arbeidsplassen på en kostnadseffektiv og trygg måte.  

Få en smartere arbeidsplass med tjenester fra Visolit:

Visolit binder sammen mennesker og teknologi

Linjene mellom den fysiske arbeidsplassen og det digitale, virtuelle arbeidsmiljøet viskes stadig mer ut. Som en følge av det har konseptet “Smarter Workplace” vokst frem.  

Med smarter workplace mener vi et sted hvor mennesker og teknologi kommer sammen: Et sted som legger til rette for bedre samarbeid, innovativ tenking – og som lar dine medarbeidere jobbe slik de ønsker å jobbe. 

Digitaliseringen har forandret måten vi jobber og samhandler på. Smarter Workspace åpner opp for muligheten til at dine medarbeidere kan jobbe bedre sammen og kommunisere når og hvor som helst, fra mobil, datamaskin og nettbrett.  

Kundehistorie
"Det er helt åpenbart at det er skjedd noe med effektiviteten etter at vi tok i bruk Teams. Det fungerer utmerket for oss. I tillegg har vi gjennom Visolit fått en ny, driftssikker løsning som tar seg av ordrehåndtering. Til forskjell fra før opplever vi nå så godt som ingen «nedetid». Dette er helt avgjørende for at vår virksomhet ikke stopper opp."
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Vi kartlegger dine muligheter for en smartere arbeidshverdag og gir råd om veien videre.