Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Smarter Workplace

Always on Device

Alltid oppdatert – alltid på

Hva om du slipper å bekymre deg over oppdateringer av programvare og applikasjoner – og samtidig vite at dine medarbeidere kan jobbe sømløst hvor som helst, når som helst? 

Always on” handler om å gjøre det enklere for din virksomhet å utrette mirakler, gjennom at dine medarbeidere kan jobbe sømløst med alle tilganger de trenger, til enhver tid. Det handler om systemer som alltid er tilgjengelige til å svare på de forespørslene dine medarbeidere måtte ha og enheter som alltid er oppdaterte.  
 
Med tjenesten Always on Device” legger du til rette for at dine medarbeidere kan jobbe når som helst, hvor som helst og fra hvilken som helst enhet – på en trygg og sikker måte.  

Frihet til å velge din foretrukne enhet

Med riktig verktøy er allerede halve jobben gjort. Derfor får du frihet til å velge den enheten, eller de enhetene, som gjør arbeidshverdagen til dine medarbeidere best mulig.  

 

Alltid oppdaterte enheter

 

Med “Always on” får du alltid oppdaterte enheter uansett hvilke enheter du velger. Foretrekker IT-brukerne i din virksomhet å jobbe på nettbrett, PC, Mac eller mobil når de skal jobbe på farten? 

Always on Device-tjenesten innebærer at dine medarbeidere kan velge mellom Mac, stasjonære og bærbare enheter og alle typer smarttelefoner og nettbrett basert på Microsoft, IOS og Android. 

Fordeler med Always on Device 

Ut-av-boksen-opplevelse 
Med Visolit Always on Device er du sikret at medarbeiderne i din virksomhet får en god opplevelse med sine arbeidsverktøy – enten det er datamaskiner eller mobile enheter.  

Lønnsomt og miljøvennlig 
Våre rådgivere hjelper din bedrift å utnytte, disponere og resirkulere datautstyr – slik at du både sparer penger og miljøet.  

Størst mulig sikkerhet 
Jevnlig oppdatering er vesentlig for økt sikkerhet og kompatibilitet. Vi tar selvfølgelig fullt ansvar for dette slik at du alltid kan være trygg på at dine medarbeidere har programvare som er testet mot deres løsninger.  

Sitat fra kunde: 
“Vi har gode erfaringer med lite nedetid og stabil drift på leveransen.  Forutsigbarhet for IT-parken og bruk er viktig for oss. Samtidig vil vi at brukt utstyr skal bli håndtert på en god og miljøbevisst måte.” – Helge Bjørkhaug, IT-sjef i Jensen & Co 
Les hele historien
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.