Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

Asset Management Suite

Asset Management Suite gir deg full kontroll på dine enheter gjennom hele livssyklusen.

Få kontroll på alle dine enheter

 

Hvis du ikke har oversikt over alle dine enheter, blir det vanskelig å ha kontroll på kostnader, levetid og sikkerhet. «Asset Management Suite» (AMS) er programvaren som gir deg live oppdateringer på maskinparkens tilstand gjennom hele livssyklusen.

Med full oversikt unngår du å måtte betale for enheter og programvare som ikke er i bruk, i tillegg til at du til enhver tid vet om det er behov for å bytte ut maskinparken på grunn av alder eller utdaterte løsninger.

«Asset Management» handler om å vite hva du har og hva du betaler for. I tillegg kan du planlegge for en optimal og bærekraftig livssyklus for alle dine enheter.

 1

Betal kun for det du bruker

En av fordelene med å bruke AMS fremfor tradisjonelle datasentre, er muligheten til å kun betale for det du bruker av program- og maskinvare. Få full oversikt over hva du faktisk bruker og hva du ikke lenger har behov for.

2

Få enda bedre ytelse

Ved å ta i bruk AMS får du alle fordelene som følger med en ren skyløsning basert på Microsoft Azure. Dette gir bedre ytelse for dine applikasjoner, og gjør det enklere å optimalisere bruken for maksimal utnyttelse av tilgjengelige ressurser.

3

Sørg for god sikkerhet

Det bør være en selvfølge at du skal ha samme databeskyttelse og sikkerhetsnivå som multinasjonale selskaper. Dersom du migrerer til Microsoft Azure får du høy grad av sikkerhet, uten at det koster deg noe ekstra.

Overgangen til skyen krever nøye planlegging og strategi!

Vi hjelper deg å kartlegge mulighetene i dagens løsninger og synliggjør fremtidige forretningsmuligheter ved å gi råd om veien videre. Våre konsulenter og rådgivere står fjellstøtt på et solid kompetanse- og erfaringsgrunnlag fra flere tiår med drift og skytjenester.

 

Mer informasjon
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.