Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Smarter Workplace

File, Sync & Share

File, Sync & Share – Fildeling gjort enklere

Del mer og jobb smartere sammen. Ved hjelp av oppdaterte og sikre verktøy for fildeling, kan ditt team fokusere på arbeidet – og ikke samhandlingen.


Vi leverer:

Visolit FileCloud 

Få full kontroll på alt av tilgang, synkronisering og deling av filer. Alt er tilgjengelig og oppdatert på alle enheter – til enhver tid. 

Google Disk 

I Google Disk kan du lagre, synkronisere og dele filer på en enkel måte. Alt arbeidet ditt er trygt lagret i Googles sky, og du kan få tak i filene dine når du måtte trenge dem – via alle enheter. Google Disk leveres som en del av Google G Suite. 

OneDrive for Business 

Med OneDrive for Business kan du enkelt behandle arbeidsfilene dine, dele dem og samarbeide med andre fra hvilken som helst enhet. OneDrive for Business leveres som en del av Office 365 og kombineres gjerne med SharePoint. 

Sharepoint 

Med SharePoint kan du enkelt opprette gruppeområder og portaler for å oppdage, dele og samarbeide om innhold med kolleger innenfor og utenfor organisasjonen – fra både mobil, stasjonær datamaskin eller nettbrett. SharePoint leveres som en del av Office 365. 

Basic File 

Basic File er den enkleste formen for lagring og fildeling. Tjenesten fungerer best for deg som foretrekker å jobbe direkte i Windows File Explorer og ikke har behov for å dele filer utenfor organisasjonen. 

Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.