Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Smarter Workplace

24/7 Service Desk

Vi er der når det brenner som mest

Det er ikke alltid ting går som det skal, derfor tilbyr vi hjelp til våre kunder døgnet rundt, hver dag hele året. Som kunde av Visolit får du tryggheten i systemer som alltid fungerer. Vi strever hele tiden etter å gjøre IT-brukernes hverdag enklere, slik at din virksomhet kan fokusere på å utrette magi – og kun det. 

Større fokus på kjernevirksomhet 

Spesialisering og fokus på kjernevirksomhet blir stadig viktigere. Outsourcing av IT-funksjonen i bedriften kan sikre ansatte bedre brukeropplevelser og gi virksomheten lavere IT-kostnader. I tillegg får brukerne profesjonell kundebehandling, med de tekniske og mellommenneskelige ferdighetene som kreves. For flere av våre kunder stiller vi dessuten med dedikerte team som er bransjespesialister – en unik kompetanse som kommer deg som kunde til gode.  

Vår servicedesk sikrer bedriften følgende fordeler: 

  • Effektive IT-løsninger, slik at brukerne får gjort det de skal 
  • Trygghet, ved at kompetent IT-støtte alltid er tilgjengelig 
  • Ett felles kontaktpunkt for kundene og brukerne 
  • Lokal tilstedeværelse, med norsktalende og engelsktalende medarbeidere 
  • Medarbeidere med god IT-forståelse og bransjekunnskap
“Vi opplever Visolit som en partner med høy fagkompetanse og stor forståelse for vår bransjens krav og behov. Det være seg tekniske løsninger, effektivisering og forretningsutvikling. Vi er spesielt fornøyd med å ha såkalt ”single-point-of-contact” når våre brukere har behov for hjelp eller bistand. Det betyr at våre henvendelser ikke blir flytende rundt på ulike helpdesk, men får konkret oppfølging raskt via ett sentralt kontaktpunkt.” – Stig Valhovd, Accountor
Les mer
Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.