Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×
Den moderne arbeidsplassen

Managed Windows Virtual Desktop

Legg grunnlaget for en fullstendig skybasert virksomhet.

Få mer ut av Microsoft 365 med et virtuelt skrivebord

 

Skytjenester er fremtiden og med Windows Virtual Desktop er du et steg nærmere en fullstendig skybasert og moderne, fleksibel virksomhet.

Opplever du at teknikken ødelegger for din produktivitet og begrenser dine muligheter til å jobbe fleksibelt? Med Windows Virtual Desktop kan du kjøre et fullverdig og komplett Windows 10-miljø på alle enheter – uten at det går på bekostning av sikkerhet eller effektivitet. 

Fem fordeler med Windows Virtual Desktop 

  1. bedre sikkerhet og beskyttelse av data 
  2. letter belastningen på IT-avdelingen 
  3. mer fleksibilitet i hverdagen 
  4. mindre krav til maskinvare 
  5. enkelt å skalere etter behov 

Spesialisert kunnskap om skyløsninger

Visolit er sertifisert Microsoft Gold Cloud Platform Partner og er en trygg samarbeidspartner for alle som ønsker å ta virksomheten over i et fullverdig Azure-miljø. For mange vil et virtuelt skrivebord være et godt sted å starte denne prosessen fordi det gjør det mulig for de ansatte å bruke alle applikasjoner i et skymiljø som oppleves som et lokalt skrivebord.

Våre eksperter står klare til å hjelpe deg i gang med å bygge og designe virtuelle skrivebord som er spesielt tilpasset din virksomhet. Vi sikrer at tjenesten utvikles fortløpende etter hvert som dine behov endrer seg, og vi stiller opp som din trofaste IT-partner.

Microsoft Gold Partner Cloud

 

1. Optimal sikkerhet

Et virtuelt skrivebord gjør det mulig å styre sikkerhet og tilganger sentralt. Dermed kan du være sikker på at ingen ansatte har tilgang til flere filer, dokumenter og applikasjoner enn de har behov for. Du kan også kontrollere og styre muligheten for å laste ned og dele filer.

En stor fordel med et virtuelt skrivebord i et Azure-miljø er at du separerer operativsystemet, applikasjonene og dataen din fra den lokale maskinvaren. Så lenge alt kjøres og ligger lagret i skyen, beskyttes det av Azures svært moderene og velutviklede sikkerhetsmekanismer.

2. Økt fleksibilitet

De ansatte krever og forventer en fleksibel hverdag og muligheten til å jobbe både hjemmefra, på offentlige steder og på hytta. Med Windows Virtual Desktop kan du tilby dine ansatte denne muligheten, uten at du trenger å bekymre deg for at virksomhetens sensitive informasjon skal komme på avveie.

Når den ansatte logger inn på sitt virtuelle skrivebord hjemmefra vil vedkommende ha tilgang til alle sine filer og dokumenter som vanlig, men de vil forbli i skyen og ikke lastes ned til klienten.

 

3. Integrasjon

En siste stor fordel med Windows Virtual Desktop sammenlignet med andre virtuelle skrivebord er integrasjonen med Microsoft 365. Alle som bruker applikasjonene tilknyttet Office og Microsoft 365 har i prinsippet tilgang på det virtuelle skrivebordet. Når skrivebordet er designet og tilpasset dine behov kan det rulles ut og tas i bruk av alle dine ansatte.

Alle Microsoft-applikasjonene som Word, Excel og Outlook, Intune, Sharepoint og OneDrive er tilgjengelige som normalt via det virtuelle skrivebordet. Dine ansatte kan dermed hoppe rett inn i programmene og bruke dem på samme måte som de er vant til.

Vurderer du Windows Virtual desktop?

Kontakt oss for å komme i gang.

Fyll ut skjerma så tar en rådgiver kontakt med deg.