Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

TeleComputing bytter navn til Visolit

 

TeleComputing har de siste årene opplevd sterk vekst, og i 2019 valgte vi å bytte navn. Den 21. januar 2019 var navnet ”TeleComputing” historie, nå heter vi Visolit.

Virksomhetene trenger en partner som også kan hjelpe dem når det er riktig å ta steget til skyen og digitalisere virksomheten. I en stadig mer kompleks verden fungerer våre IT-eksperter som dirigenter som sørger for at alle systemer og behov spiller sammen. Etter å ha utvidet med viktige kompetansemiljøer og styrket tjenestetilbud for kundene, var navnendringen et naturlig steg. Vi er både den solide partneren på trygg IT-drift og de fremste rådgiverne for nye forretningsmuligheter. Vi hjelper kundene med å se mulighetene som finnes. Navnendringen signaliserer en spennende og viktig reise videre for teknologikonsernet Visolit.

Visolit er Nordens ledende leverandør av intelligente skytjenester, sikkerhet og infrastruktur til små og mellomstore bedrifter. Vi har ca 1 200 ansatte på 11 lokasjoner i Norge og Sverige, og har over 3000 kunder i Norden. Visolit skal være kundens partner, og vårt motto er «Every challenge needs a partner». Uansett hvilke IT-utfordringer kundene står overfor, skal Visolit være en partner kundene foretrekker. Det gjelder både teknologiutvikling, digitalisering og veien til skyen.

Les mer om Visolit her

Les pressemelding her.