Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig funksjonalitet og brukeropplevelse.
Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernerklæring. Ved å fortsette og benytte siden aksepterer du vår bruk av cookies.

×

Visjon og verdier

Visjon

Your vision is our mission.
Vår visjon er å forstå hva hver enkelt kunde ønsker å oppnå. Kun da kan vi skape den funksjonelle og strategiske helheten som kreves for at teknologi blir kraften som driver din virksomhet fremover. 

For å kunne levere gode råd og tjenester må vi kjenne våre kunder godt. Vi må kjenne hvilken visjon de jobber etter, deres ambisjoner og hvilke utfordringer de står overfor i dag og i fremtiden. 

Vi lever i en tid med store endringer. Endringene er drevet av teknologi. Våre kunder skal oppleve at vi er en partner som både kan sikre god og stabil drift av dagens IT-systemer og som gir råd om hvordan de kan gripe fremtidens muligheter- både på IT-drift, skytjenester, sikkerhet og digitalisering. 

I en stadig mer kompleks verden fungerer våre IT-eksperter som dirigenter som sørger for at alle systemer og behov spiller sammen. Vi er både den solide partneren på trygg IT-drift og de fremste rådgiverne for nye forretningsmuligheter. Vi hjelper kundene å se muligheter. 

Våre verdier er en del av alt vi gjør, både i egen organisasjon og ut mot kunde. Det er både krevende og gøy! For å holde verdiene høyt hevet er "Embrace Knowledge", "Achieve Together" og "Empower Change" en del av dagligtalen hos oss.

POLICY:

Delivery of IT-Services with Information Security, Quality and Environmental Sustainability in all activities, and act according to legislation and contracts.
- Safeguarding confidentiality, integrity and availability of customer and personal information.
- Managed processes with continual improvement to enhance customer satisfaction and company profits.
- Manage and reduce environmental impact.


Whistleblowing:

Visolits employees, customers, suppliers and others can use our whistleblowing process  to prevent and identify illegal and/or unethical violation of company policies/rules, national laws, regulations, or threat to public interest/national security, fraud and corruption. Any concerns shall be addressed to our company attorney. The whistleblower can, if requested, remain anonymous.

Visolits attorney:
Advokat Jon Schultz
Mobile: (+47) 91 70 75 00
Email: js@advokatsenteret.no

Address: PB 323, N-1301 Sandvika


STYRINGSSYSTEM:

Visolit har valgt å benytte ISO 9001/27001/14001 som standarder for eget styringssystem. Styringssystemet blir kontinuerlig revidert og sertifisert av DNV GL. 


ISO_9001_ISO_14001_ISO_IEC_27001_COL_NO

 

 

 

 

 

Hva vi kan gjøre for deg

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Sammen kan vi gå gjennom dine behov, og videreutvikle dine systemer for å løse morgendagens behov.